מתי אפשר להפסיק לקחת הורמונים לסידור הוסת?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

18/10/2003 | 01:20 | מאת: בקי

שלום, שמי הוא רבקה, אני בת 19 וחצי. אני קיבלתי מחזור בגיל 11,יחסית מוקדם. וכבר מאז היו לי בעיות איתו. תמיד סבלתי ממנו נורא.והייתי הולכת לרופאי נשים וחיכינו לרגע שבו אני אהיה בת 16 ואוכל לקחת הורמונים לסידור הוסת. מגיל 16 אני לוקחת קבוע הורמונים והם עוזרים לי מאוד.אבל עם הכל מדברים פה ושם על סרטן ועל הנזקים השונים של הורמונים.אומנם ההורמונים שאני לוקחת לא חזקים ביכלל (אורת'ו ציקלין) אך בכל זאת אני מפחדת. ועוד לא יצא לי לדבר על זה עם הקרדיולוג שלי. אני רוצה לדעת אם אני יכולה להפסיק עכשיו לקחת את ההורמונים ושלא יחזרו לי הבעיות עם המחזור שהיו לי אז לפני שלקחתי את ההורמונים. זה פשוט יהרוס לי את הכל. כי המחזור פשוט היה משתק אותי. ומצד שני אני מודאגת מההשפעה של ההורמונים על הבריאות שלי. אני לא יודעת מה יותר נכון לעשות. אשמח לקבל תשובה בהקדם בקי

04/11/2003 | 13:24 | מאת:

שלום בקי, אני מתמחה בקרדיולוגיה דהיינו מחלות לב , לא אוכל לעזור לך בבעייתך, אנא פני לרופא נשים. תודה