גידול על הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

02/12/2008 | 19:08 | מאת: עופר

בבדיקה אקו מהיום ההממצאים כלדכמן: ממצאים עיקריים באקו במנוחה גודל ותפקוד תקינים של חדרי הלב 39/23 LV עדות להיפרטרופיה גבולי 12/11 מ"מ מבנה ותפקוד המסתמים ללא ההפרעה משמעותית הודגמה מסה גדולה בתוך העליה הימנית שטחה 21 סמ"ר המסה אינה מובילית עם מספר מוקדים מסוידים המסה גורמת למפל לחצים מוגבר על פי המסתם התרוקוספידלי 17/5.5 ממ"ק כמו כן בהמשכיות למסה רקמה החוסמת כמעט לחלוטין IVC רוחבו 37 מ"מ הודגמא מיימת תפליט פריקדרלי קטנה לסיכום ככל הנראה גידול החודר לתוך IVO עליה ימנית מיכוון שנושא נפל עלינו כרעם ביום בהיר אשמח לקבל תשובה טיפה יותר מופשטת עם המלצות לאן להמשיך דרכי טיפול ואפשרויות החלמה דחוף ביותר

14/12/2008 | 00:04 | מאת:

המידע אינו רב...כדאי לפנות בדחיפות לרופא המטפל ולבצע CT של החזה והבטן. לעיתים גידול כזה מקורו בכליה ואז הטפול מרוכז ע"י האורולוגים תודה