תחושת נימול בכף רגל וכ'ו

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

23/11/2008 | 11:35 | מאת: yyves

אני אחרי ניתוח 3 מעקפים (לפני שנתיים ורבע) במצב תקין . סובל גם מטרשת עורקים, כולסטרול גבוה וסכרת (בין 145- 160 ומסוכרר בין 5.9 ל-6.4 ) לא לוקח תרופה לסכרת בעצת הקרדיולוגים שלי . נותל תרופות כדלקמן: קרטיה , לוסק , טריטייס 1.25 , סימוביל 40 וקרדילוק (חצי כדור 1.25 ) . ביומיים האחרונים מרגיש מעין הרגשת נמלים בכפות הרגליים (יותר) הידיים (פחות) וקצה הלשון . בדיקת ל"ד שעשיתי בעצמי בבית, תקין . מה זה יכול להיות ?

13/12/2008 | 23:45 | מאת:

כדאי לגשת לבדיקה היות ויש לשיבות לממצאים בהערכה ישירה - סכל מקרה סכרת יכולה לתרום לחלק מהתחושות (אבל יש לבצע בדיקות מתאימות כדי לאשר או לשלול זאת) תודה