פלויקס

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה בשיתוף בית-חולים אסותא

15/10/2008 | 14:16 | מאת: יוליה

שלום אבא שלי עבר צינתור ב-7/7, ממצאים בצינתור normal LV systolic function, diagonal>90%, LAD >90% ב-22/7 עבר ניתוח שני מעקפים עורקיים של עורקי חזה פנימיים, ללא תמיכת מכונת לב ריאה. הומלץ שיקח אספירין 100 , פלויקס וליפיטור אחרי הניתוח. לכמה זמן מומלץ שיקח פלויקס במצבו? (פשוט קיבלנו שתי המלצות סותרות מ-2 רופאים בכירים)איזה בדיקות מעקב יש לבצע בלקיחת פלויקס? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
08/11/2008 | 18:54 | מאת:

אין כל צורך לקחת פלביקס מעבר ל 3 חודשים לאחר הניתוח וגם הנ"ל מוגבל קרוב לוודאי לאילו שבעקבות הניתוח יש עלייה בתאי דם הקשורים למערכת הקרישה (טסיות) אספירין וליפיטור יש לקחת באופן קבוע תודה