מבוהלת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

10/10/2008 | 01:28 | מאת: עדי ו

בס"ד לפרופ' פוקס שלום רב אני בת 27 זו החרדתית שמפחדת מבעיות לב ועשתה כמעט את כל הבדיקות האפשריות . אני לא יודעת אם בכל פעם אני צריכה לכתוב לך את כל הרקע שלי ??? בכל אופן לפני כשנה פלוס עשיתי אקו הולטר אקג ולפני כחודש שוב הולטר 48 שעות שיצא גם הוא תקין ברוך השם. היום בערך ב 11 בלילה שכבתי בסלון ופתאום הרגשתי מעין פעימה תקועה לא פעימה חסרה אלה פעימה שלא דופקת עד הסוף כאלו היא נתקעת ומיד אחרי זה הרגשתי שמהגרון עד לרום הטן מעין חום שריפה אהה אני הרגשתי כמו שמוצאים דם מהיד ושמים חוסם ורידים והדם עוצר וברגש שמשחררים אז הדם פתאום זורם בחזרה ככה הרגשתי בלב הפעימה נתקעה אז מיד אחרי זה כאילו הדם עצר ואז המשיך לזרום.זה קרה לי מס' פעמים ממש נלחצתי רעדתי הדופק היה 100 אני ממש היסטרית כרגע ולא יודעת מה לעשות עכשיו היו לי גם פעימה חסרה שממש הפחידה אותי עוד יותר... אני ממש חוששת .. האם שיש דבר כזה שמעת על זה ...???? מה זה יכול להיות???? האם זו הפרעת קצב??? או משהו מסכו חיים ??? מה עלי לעשות ???? אני לא הייתי בחרדה שזה התחיל רק אחרי כצה פעמים שזה קרה אז ממשנלחצתי.. תודה מראש עדי

17/10/2008 | 15:01 | מאת: אלה

סתם רציתי להגיד לך, שקודם כל כגאי שלא תגידי לרופאים שאת חרדתית כי אז הם ישר יפתרו כל בעיה שיש לך ב"זה חרדה." אבל רציתי להגיד לך שאם כל הבדיקות שלך תקינות אז אין לך מה לדאוג. דופק 100 זה ממש לא יותר מדי גבוה. אני סובלת מדופק גבוה כבר שנים ואצלי הוא מגיע לרמה הרבה יותר גבוהה מ100... בהצלחה