הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

13/10/2003 | 15:06 | מאת: נתי

שלום רב, ברצוני לשאול האם קיים קשר בין הפרעות קצב(200-250פעימות בדקה שדרשו ניתוח )לבין טראומה/מתח נפשי/לחץ עבודה. בתודה מראש

16/10/2003 | 21:44 | מאת: חדוה נחמני

ברצוני לשאול/לדעת האם הפרעות קצב בתדירות יומית יכולה לגרום לדום לב???

21/10/2003 | 11:05 | מאת:

שלום לך! בלי לדעת את סוג הפרעת הקצב קשה לתת תשובה. ישנם הפרעות שיכולות לגרום דום לב וישנם הפרעות תמימות ובנאליות לחלוטין.

21/10/2003 | 11:02 | מאת:

באופן כללי טראומה, מתחים ולחצים מגדילים את הרגישות להפרעות קצב ולכן, יתכן מאוד שבאם יש מחלה שגורמת להפרעות קצב היא תתבטא לעיתים דחופות יותר ובאופן בולט יותר בזמנים של לחץ נפשי מוגבר.

21/10/2003 | 11:09 | מאת:

באופן כללי טראומה, מתחים ולחצים מגדילים את הרגישות להפרעות קצב ולכן יתכן מאוד שבאם יש מחלה שגורמת להפרעות קצב היא תתבטא לעיתים דחופות יותר ובאופן בולט יותר בזמנים של לחץ נפשי מוגבר.