כאבים ברקה לאחר מאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

02/10/2008 | 16:46 | מאת: yves

לפני שנתיים וחודשיים עברתי ניתוח של 3 מעקפים לאחר אוטם בשריר הלב . מצבי כיום משביע רצון ותקין מבחינת בדיקות תקופתיות . אני מתאמן 3 פעמים בשבוע במכון קרדיוסטייל של מכבי ,משתדל לשמור על תזונה נכונה . לוקח תרופות לפי הפירוט: טריטייס 1.25 ,קרטיה, קרדילוק 1.25 ,לוסק וסימוביל 40 מ"ג . יש לי תופעות לוואי שמובנות לי בעקבות ניתוח חזה ,כמו למשל כאבים בחזה בסיטואציות מסוימות (כגון-שינויי מזג אויר) וכל מיני תחושות למינהם בחיי היום יום , כנראה בעקבות התרופות שאני לוקח . אני סובל מכולסטרול גבוה, מסכרת , מטרשת עורקים (היתה לי סתימה עורקית ברגל שמאל בשנת 2001 ) וממחלת "בכטרב" בינונית, אולם הדבר שמפריע לי יותר מכול הינו כאבים ברקה בזמן ואחרי שאני מקיים יחסי מין עם אשתי וכמו כן כשאני עולה שני קומות במדרגות, יש לי את אותו לחץ ברקה . מידי פעם בחודש האחרון יש לי כאבי ראש , דבר שמעולם לא היה לי . בבדיקת דופלר צוורי שעשיתי בתחילת שנה הוא היה תקין . מה יכול להיות הסיבה ?

03/10/2008 | 23:11 | מאת: פרופ פוקס

על פניו אין לי הסבר לתופעה...ממליץ לפנות לנוירולוג המתמחה בכאבי ראש תודה