אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

23/09/2008 | 16:51 | מאת: לימור

שלום לפניי 4 שנים(2/2/04) בעקבות דופק מהיר אובחנתי באקו לב צניחה קלה מלווה בדליפה מינימלית נאמר לי לקחת אנטיביוטיקה לפני טיפולי שיניים ואקו כל שנה. 10/08/04 - אי ספיקה מטרלית מזערית. 8/6/07 - בדיקת אקו דופלר תקינה. המשכתי לקחת אנטיביוטיקה 5/8/08 - בדיקת אקו דופלר תקינה . יש לי תור לקרדיולוג בעוד שבועיים ובינתיים אני אמורה להתחיל סידרה של טיפולי שיניים ואני לא רוצה לקחת אנטיביוטיקה סתם . מה לעשות?

03/10/2008 | 22:26 | מאת:

אין כל צורך לקחת אנטיביוטיקה למניעה לפני טיפול שיניים או כל בדיקה\פרוצדורה פולשנית כאשר יש צניחה של מסתם אלא אם היה בעבר זיהום של המסתם. מעבר לכך, הרושם מתיאור בדיקות האקו שלך אין כלל בעייה במסתם! תודה