דופק מהיר מאוד

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

18/09/2008 | 10:19 | מאת: עדי ו

בס"ד לפרופ' פוקס שלום רב התכתבנו לפני מס' שבועות אני בת 27 סובלת מחרדות לגבי הלב שלי נעשו כל הבדיקות בעבר והתוצאות תקינות ברוך השם. עשיתי הולטר של 48 שעות לפני 10 ימיים והתוצאות הם תקיות מה שאני זוכרת זה הדופק שנמדד הוא בין 49 ל108 ממוצע הוא 67 . היום קמתי עם דופק מאוד מהיר 130 ואני לא יודעת למה כי אני לא בחרדה רק שמדדתי וראית שהדופק הוא כזה מהיר נכנסתי ללחץ מדדתי בישיבה הוא היה 96 בשכיבה 88 ובעמידה 130 ושזה קורה אני מרגישה תשישות באותו הרגע שהדופק נרגע קצת אז עובר לי התשישות.אני כרגע ממש בחרדה למה זה קורה לי ??? יש לציין שהיה לי בהריון דופק מאוד מאוד מהיר 147 ונאמר לי שיש נשים בהריון שסובלות מפלפיטציות וזה תקין. אבל אני כרגע לא בהריון אז אין מושג למה זה קורה לי שאלתי היא האם דופק כזה מסוכן ויכול לגרום לדום לב ? האם זה הפרעת קצב ? לקחתי קלונקס 0.5 וזה לא ממש עוזר הדופק עדיין 130 ופעמים הוא יורד ל108 או120 אני ממש מפוחדת .....מה שמוזר שהור הדופק הגיע בלי שם סיבה . האם זה בעיה בלב??? בתודה מראש

20/09/2008 | 18:36 | מאת:

ההולטר מראה שהדופק שלך תקין לגמרי...ממליץ לגשת ליעוץ על מנת לטפל בחרדות בברכה