תוצאות בדיקת אקוקרדיוגרפיה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

15/09/2008 | 11:09 | מאת: אורי

שלום, אני בן 23 ומאוד פעיל ספורטיבית למרות זאת לחץ הדם שלי גבוה יחסית לגילי 130/65 ולכן ניגשתי לבדיקה שם רשמו לי את הדברים הבאים אסינכרוניה סיפטלית. דלף מיטרלי קל. דלף טריקוספידלי מינימלי. לחץ ריאתי סיסטולי מוערך בגבול העליון של הנורמה 34 mmHg. שאר הממצאים היו תקינים. רציתי לדעת מה זה אומר רק אציין שעשיתי א.א.ג לפני הרבה זמן ואין לי תוצאות עכשוויות.

20/09/2008 | 18:23 | מאת:

הממצאים גבוליים...ל"ד בתחום התקין... יש צורך לבצע אק"ג ולגשת לרופא המשפחה\קרדיולוג לבדיקה מסודרת תודה