זקוק לעזרה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

12/09/2008 | 17:50 | מאת: אבי דחוף

שלום רב אני בן 49 הפסקתי לעשן לפני שנה מאז אני סובל עציריות די חזקה לפני כמה ימים התחיל לי דימום קצת בזמן היציאה וחוץ מזה יש לי כאבים בבטן לפני היציאה ולאחוריה מתחת לבית החזה באיזור הבטן האם זה מתופעות הלוואי של הכדורים (ראה למטה את רשימת הכדורים ) בעלון לצרכן מופיע שהם עושים עצירות אבל חשוב לי להדגיש שלפני הצינטור סבלתי מעצירות אך לללא דימום וכאבים אולי בתקופה שדאז העצירות הופיעה בגלל שהפסקתי לעשן ? ולא רק זה יש לי גם גזים מרובים וגרסים .? האם יש סכוי שזה מהכדורים התופעות הלו שהופיעו זה עתה מלווים עם כאבי בטן ?סיפור של סרטן למיפה ,ולאחותי סרטן מעי גס חשוב לי לומר שעברתי צינטור עורק ימני לפני חצי שנה ועורק שמאלי עם 3 תומכים ועם פלאבקס לפני חודשים וחצי רק מתי מתי אוכל לעשות גסטרו קופיה עישתי צינטור לפני חודשים וחצי כמה עלי לחכות כדי לעשות את גסטרו??.???? הנני נוטל כדורים באופן קבוע של הצינטור נורמטין ,גלוקופז ,סימבוקור ,מיסקופרין ,נורמטין , הנני נורא מודאג מימה זה יכול להיות???? המתי אוכל אוכל לעשות קולונוקופיה מאחר ועברתי צינטור.??.? לפני חודשים וחצי ???. מה אמרות האבחנות הללו.?? של הרופא מימה זה יכול להיות הנני נורא מודאג עישתי גסטרו לפני כ5 שנים הכול היה תקין ולפני כ6 חודשים בדיקת צוואה סמויה הכול היה תקין מימה זה יכול להיות ואיך אוכל להקל על התופעות של העצירות והגזים והדימום שאומנם טיפ טיפה .??. ועוד כמה זמן אוכל לעשות גסטרו.??הרופא טוען שזה לא פיסורה או טחורים חיצונים ואין עקבות דם על סמך בדיקה רדיקאלית אנא עיזרו לי בבקשה תודה מראש

16/09/2008 | 14:05 | מאת:

חשוב ךדעת איזה תומכנים הושתלו לך - באם הושתלו תומכנים רגילים ניתן להפסיק את הפלביקס כבר כעת ואת האספירין שבוע לפני הבידקה. באם הושתלו תומכנים משחררי תרופה יש צורך להמשיך את הטיפול למשך 12 חודשים. כדאי להתייעץ עם גסטרואנטרולוג לגבי הבדיקות ודחיפותן תודה