דפיקות לב בודדות עם הפסקות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

12/09/2008 | 15:27 | מאת: לחמני מאיר

א"נ..מזה זמן רב אני םובל מדפיקות לא סדירות הם באים שניים או שלושה ומפסיק אחד או שניים פנתי לרופאה משפחה ואין הסבר לבעיה זו אני מיואש עד לדקאון וזה מפחיד אותי קבלתי כמה תרופות להרגעה וזה לעזר..אנא מכם עזרו לי לדעת ממה אני םובל כי אף אחד מהרופאים לא נותן לי הסבר ממה זה..בבקשה אני רוצה את עזרתכם בנדון בתודה מרואש..לכם מאיר

15/09/2008 | 17:15 | מאת: לחמני מאיר

א"נ רצתי להוסיף כי הבעיה הנדון..קוראת לי כי חצי שעה עד שעה אחרה האוכל...בתודה מראש מאיר...

16/09/2008 | 13:51 | מאת:

מציע לבצע ניטור לב - להתחיל בהולטר לב ובמידההצורך לבצע אף ניטור ממושך הנקרא loop recorder שיאפשר לזהות האם יש לך הפרעות קצב ובהתאם לשקול טיפול