PR קצר???

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

05/09/2008 | 10:28 | מאת: מור

בס"ד שלום לפרופ' פוקס אני בת 26 לפני כשנה ברור של הולטר ואקו ואקג בהריון בגלל דופק מהיר וחודש אחרי הבדיקה הרגשתי לא טוב חולשה דופק מאוץ פתאומי לקחו אותי למר"מ שם עשו לי אקג שבו נמצא PR קצר עשו את הבדיקה פעמיים נשלחתי לבית חולים ושם נעשה גם אקג והוא יצא תקין ללא PR קצר רופאת המשפחה שלי אמרה לי שPR קצר נולדים עם זה ! ולפי כל ההולטרים שנעשו והאקג לא נמצא בעבר PR קצר למעט אותו היום. וגם בבית החולים לא נמצא. האם זה נכון שזה בעיה מולדת או יכולה להופיע פתאום ???. והאם הולטר מגלה תופעה זו ??? תודה מראש מור

06/09/2008 | 23:49 | מאת:

באם אין תיעוד בבדיקןת חוזרות הייתי מתעלם מהמצא הנ"ל שיכול לעיתים להיות מושפע מאיכות הבדיקה תודה