חולשה בכתף ימין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

10/08/2008 | 23:43 | מאת: דניאל

דוקטור שלום רב, אני גבר בן 30. בזמן האחרון, במהלך ריצות ארוכות,(10 ק"מ) אני מרגיש חולשה בכתף ימין (לא תחושה של נימול, אלא של חולשה) אשר מקרינה על הזרוע. ביד שמאל אינני מרגיש חולשה. אציין כי עברתי בדיקה ארגומטרית וכן אקו לב במאמץ לבדיקת כשירות לריצות ארוכות ונמצאתי תקין. האם יכול להיות קשר לבבי לחולשה בכתף ימין? הדבר נמשך כבר כמה שבועות. תודה

03/09/2008 | 22:40 | מאת:

באם הבידקות נעשו אחרי שהתחלת להרגיש לא טוב ברי הסכוי לבעייה לבבית קטן. באם ההרגשה חדשה, יש כן לשלול גם בעייה לבבית. בדיקה אשפרית תהייה CT של עורקי הלב שלה דיוק גבוה מאוד בלשלול בעייה בעורקי הלב. ממליץ לגשת לרופא מטפל \ קרדיולוג לצורך הערכה ולהמנע מריצה הגורמת לסמפטומים עד גמר הבירור תודה