כאבים בחזה בצד שמאל..

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

31/07/2008 | 18:44 | מאת: ש

שלום אני בת 28 בשבועיים האחרונים יש לי כאבים בחזה בצד שמאל מקרינים לכתף. עשיתי אקו לב ואקג ובדיקות דם והכל יצא תקין.כשאני לפעמים מותחת את הכתף אני מרגישה מין כאב פנימי מתחת לעצמות שממש מפריע לי. ולפעמים גם כאבים ממש בחזה (מתחת לשד שמאל) ממה זה יכול להיות??? חברתי לאחרונה גלתה גידול בשד שמאל שלה, ערכתי גם בדיקה למציאת גושים ולא היו גושים, האם יש מקום לדאגה מלב או ממחלה אחרת??? אודה לתשובתך..

04/08/2008 | 17:25 | מאת:

הרושם מדברייך שמדובר בבעיה של שרירים\גידים תודה

23/08/2008 | 11:09 | מאת: יעקב

מבלי לבדוק לא ניתן להגיע למסקנה מהי הבעיה. האם מעניין אותנו מהי הבעיה או שאנחנו מעוניינים לדעת שהבריאות חזרה לגופינו. מכיוון שאנחנו לא מחלקת מחקר ופיתוח של עצמינו וגם לא של הרופאים אז המסקנה היא קודם כל הבריאות. ואם הבריאות היא הגורם המעניין אז תחזרי אלי.