לחץ דם דיאסטולי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

29/07/2008 | 12:10 | מאת: הנריק

בן 55 . לפני עד כחודש הלחץ דם שלי היה בסביבות ה- 140/90 - 140/95 . בחודש האחרון אני עושה דיאטה, אוכל יותר מאוזן , הפסקתי לשתות אלכוהול ועושה פעילות גופנית. עכשיו לחץ דם העליון הוא בסביבות ה- 125 אבל התחתון עדיין בין 86 - 90 , משתנה בין מדידות. יש לכם עצה איך להוריד את התחתון ? האים כדאי לשקול תרופות ? מה זה אומר כאשר העליון הוא בסדר והתחתון לא כל כך ?

04/08/2008 | 17:20 | מאת:

מצב של לחץ דם עליון תקין ותחתון נמוך נקרא לחץ דם דיאסטולי. סה"כ התגובה לשנויים שעשית טובה והייתי ממשיך בה לעוד חודשיים תוך מעקב לחץ דם כי תתכן השתפרות נוספת תודה