רעידות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

18/07/2008 | 19:05 | מאת: אריק

לד"ר שלום רב אני בן 25,לפני חודש היו לי פעמיים במשך יומיים לכמה שניות רעידות כמו רטט של פלאפון באזור השד השאמלי,ממש חזק.וזה עבר לאחר כמה זמן ועד עכשיו במשך כשבוע וחצי-שבועיים כהערכה אני סובל מרעידות פנימיות באזור הזה .כמו רטט של פלאפון אבל בעוצמה יותר נמוכה ממה שהרגשתי לפני חודש.הדבר מאד מלחיץ אותי כי זה באזור של הלב.רוצה לדעת בבקשה האם ידוע על מקרה שכזה? האם זה יכול להיות דלקת,מחלה כל שהיא של הלב,או לפני אירוע כל שהוא חס וחלילה? בתודה רבה אריק.

23/07/2008 | 21:19 | מאת:

יתכן מאוד שמדובר בשרירי החזה ולא בלב....באם נמשך יותר ממספר שניות כדאי לבדוק דופק לראות האם סדיר.... אם ימשיך כדאי לפנות לרופא משפחה תודה