eps -

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

15/07/2008 | 00:13 | מאת: יאיר

שלום מדובר על חבר שלי שסובל מאי ספיקת לב (אמרו לו שהלב מתפקד רק 12 אחוז,יכול להיות דבר כזה?) העיניין שבגללו אני פונה אלייך שהציעו לו בדיקת eps גם כדי לבדוק אם הוא יקבל קוצב לב. למה נועדה הבדיקה הזו ? האם הבדיקה מסוכנת ? (החבר אמר לי שהוא יכול לא לקום ממנה ופוחד לבצעה) יש איזה טיפול שיכול לשפר את תפקוד הלב ? הרבה תודה

15/07/2008 | 00:51 | מאת:

אני מניח שמדובר בקוצב לסינכרון פעולת הלב שאמור לשפר את תפקודו אבל יתכן שיש בעייה אחרת....כדאי לפנות לקרדיולוגים שבצעו את ההערכה - תודה