אנא עזור לי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

07/07/2008 | 20:25 | מאת: עידו

שלום לפני כשמונה שנים עברתי ניתוח אנדוסקופי למניעת הזעת יתר בידיים. פרט להזעה מפצה נוראה ולשאר תופעות לוואי, אני חושש כי תפקוד הלב נפגע גם הוא. קראתי בפרסום אודות הניתוח כי תופעת לוואי אפשרית היא פגיעה של 10% בדופק במאמץ. אני, עד לפני הניתוח, עוסק רבות בספורט, חש בשנים האחרונות מאז הניתוח בירידה בהישגים הגופניים. תוכל להסביר לי מה הקשר של הניתוח לפגיעה בלב? האם הגיוני שתפקודו נפגע? כיצד אני יכול לבדוק זאת אחת ולתמיד? אנא ענה לי בפירוט, אני מיואש לחלוטין תודה

15/07/2008 | 00:47 | מאת:

כדאי לבצע מבחן מאמץ מקסימלי להערכת כושר גופני ותגובת דופק. תודה