שאלה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

04/07/2008 | 18:56 | מאת: בת 15 וחצי

שלום,אני בת 15 וחצי ויש לי שאלה בתקוה לקבל תשובה. קרה לי כבר הרבה פעמים בחודשיםה אחרונים שאני למשל יושבת מול הטלוויזיה ואני מרגישה פתאום ממש את פעימות הלב שלי, לא כשמרגישים שהלב מתכווץ מהר לאחר פעילות גופנית/לחץ. אני מרגישה את ההתכווצויות,כאילו הוא מתכווץ יותר חזק ואני מרגישה שאני צריכה לנשום עמוק. קשה לי להסביר את התחושה,כאילו אין ללב מספיק מקום אז הוא לוחץ על בית החזה מבפנים(לא שזה הגיוני). אין כאב,רק תחושת התכווצות,מין לחץ כזה. אני חייבת לציין,מבנה הגוף שלי רזה ועד לפני חודש וחצי(כשהתחילו הבגרויות)גם עשיתי פעילות גופנית פעם פעמיים בשבוע(שחייה). זה לא מפריע לי כל כך, אבל אתמול יצא שערב שלם הרגשתי ככה וזה לא עבר,ולא עשיתי אתמול שום פעילות גופנית והייתי רגועה מול הטלוויזיה. אני אשמח לתגובה שאולי תעזור לי להבין מה זה יכול להיות.

15/07/2008 | 00:20 | מאת:

קשה להעריך רק מתיאור התחושות. כדאי לפנות לרופא המשפחה ולבצע אק"ג בדיקה גופנית ושלקול בהתאם המשך בירור תודה