האם זו הפרעת קצב?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

22/06/2008 | 05:17 | מאת: אירית

בחודשים האחרונים אני מרגישה דפירות לב מהירות יותר בזמן מנוחה...זה לא מלווה בקוצר נשימה או בשום תחושת אינוחות אחרת , האם זו הפרעת קצב? ואם כן...מה כדאי לעשות בנידון? יש משהו באורח החיים שאפשר לשנות כדי לעזור חוץ מטיפול תרופתי?

22/06/2008 | 05:33 | מאת: אירית

סליחה על הניג'וס :) ... רק תוספת של פרטים שאולי חשובים , אני בת 48 , והדופק המהיר אליו אני מתייחסת אינו מופיע בעקבות פעילות גופנית , התדירות שהיתה נמוכה בהתחלה הפכה ליומיומית עכשיו , עדיין אין שום תחושת אינוחות רק תחושה של פעימות לב מהירות יותר

28/06/2008 | 12:56 | מאת:

קשה לדעת, לעיתים אנו חשים יותר את הדופק בזמן מנוחה כאשר תשומת הלב שלנו אינה בדברים אחרים. כדאי לבדוק מה קצב הלב באותו זמן ואם יש חשד לדופק מהיר או לא סדיר ניתן לבצע הולטר להערכה תודה