לחץ נפשי בילתי פוסק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

10/06/2008 | 16:14 | מאת: מרינה

בת 45 .בריאה ללא טיפול תרופתי. לפני כ-4 חודשים חלה בני בן ה=6 ומאז אני נמצאת במתח ולחצים נפשיים בילתי פוסקים.אני נרדמת עם דופק מואץ ובמהלך היום יש ארועים דומים. אני בוכה המון. רופא המשפחה אמר שאין אפשרות לקחת כדור להרגע שלא תפגם הערנות שלי והחומרים הטבעיים כבר הפסיקו להשפיע. האם יש סיכון לאוטם? לפעמים אני מרגישה שזהו,אין לי כח והסיכוי שלי לשרוד הולך ופוחת ועוד ארוכה הדרך. אנא עזור לי.

21/06/2008 | 20:00 | מאת:

העומס הוא נפשי והוא גורם להתבטאות הפיזית. להערכתי ניתן לטפל בעיקר בלילה ע"י כדורים שיאפשרו לך לישון. ניתן גם לקחת טיפול בדרלין שמקטין את התגובה של הגוף (דופק מואץ) למצב הסטרס. אין מקום ליאוש כי יש אפשרות להקל עלייך. אפשר במקביל לפנות גם לתמיכה מקצועית תודה