סיבולת לב ריאה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

07/06/2008 | 18:01 | מאת: גאיה

שלום ד"ר אני בת 42 יש לי MVP וMR קל . לעיתים אני סובלת מלחץ בחזה ולמרות הכל עולה על ההליכון . אני הולכת במהירות נמוכה של 5.5 והדופק עולה ל190 ומתייצב על 160. האם אני מסכנת את עצמי ואני חייבת להיות בפיקוח רפואי? מצד אחד הרופאים אומרים שאני לא חולת לב והחיים רגילים ומצד שני יש כאלו שאומרים שצריך להזהר מהכל כלומר ספורט רק בפיקוח ..וכו. מה דעתך? תודה

09/06/2008 | 19:53 | מאת:

כדאי לבצע מבחן מאמץ על מנת להעריך את יכולת המאמץ, תגובת הדופק ולחץ הדם בצורה מבוקרת. לאחר מכן, ובמידה שהבדיקה שלך תקינה (היא צפוייה להיות כזאת) כדאי להכנס לתוכנית מסודרת של שיפור הכושר הגופני שהוא גורם ראשון במעלה לעלייה מהירה של דופק במאמץ תודה