דחוף - חשש להתקף לב אקוטי - בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

05/06/2008 | 16:31 | מאת: מירב

שלום רב, מקווה שהגעתי למקום הנכון.. אבי בן 64 מתגורר בחו"ל.. לפני שעתיים חזר מהרופא עם EKG ובו רשום "התקף לב אקוטי אפשרי" הרופא שלח אותו הביתה ואמר שהכל בסדר.. אני משתגעת מדאגה.. בבקשה.. בבקשה.. בבקשה.. האם יש אפשרות לשלוח אליכם העתק אלקטרוני של בדיקת ה EKG.. על מנת שתוכלו לחוות את דעתכם.. לתשובתכם המהירה אודה.. מירב

09/06/2008 | 19:49 | מאת:

אני מניח שתשובתי מאוחרת. האבחנה שרשומה על גבי תרשימי האק"ג היא פענוח אוטומטי של מחשב. הערכת הרופא המפענח קובעת. בכל מקרה השוואה לאק"ג קודם היא הדרך לשלול שאין בעיה חריפה. במידת הצורך ניתן לשלוח אלי בפקס. יש ליצור קשר טלפוני ל 050-8366048 תודה

24/07/2008 | 16:25 | מאת: מירב

שלום וברכה.. מודה לך מקרב לב על תשובתך.. אכן האבחון היה אוטומטי.. אבי חש בטוב.. שוב תודה מירב