כאשר עושים מיפוי לב, מה למעשה הרופא מחפש בבדיקה ..

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

03/06/2008 | 09:18 | מאת: איל

כאשר עושים מיפוי לב, מה למעשה הרופא מחפש בבדיקה ... כלומר, מהם המדדים שעל פיהם הרופא לוקח החלטה לגבי הפתולוגיה.

03/06/2008 | 12:32 | מאת: רונן

אני לא רופא ועברתי מיפוי לב . נאמר לי ע"י הרופא האחראי לנושא שבבדיקה זו בודקים אם יש סתימות בעורקים סביב הלב.

09/06/2008 | 18:55 | מאת:

הרופא בודק סמפטומים, מידת מאמץ שמבוצעת, תגובת דופק ולחץ דם, שנוי באק"ג (צניחת ST או במקרים נדירים עליית ST) הפרעות קצב וכן שנוי קליטה של החומר הרדיואקטיבי בין אזורי הלב השונים וכן קיוןם שנוי בין מנוחה למאמץ (או בין מנוחה למתן תרופה הנקראת דיפרידמול) תודה