חיפוש רופא- היכרות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

02/06/2008 | 11:48 | מאת: גילה

הכרתי (במסגרת חברתית) מי שהציג עצמו כרופא כירורג קרדיולוג עצמאי המנתח באסותא ונבחר לראש מחלקה או סגן ראש מחלקה באסותא החדש וגם מנתח בשניידר. הציג עצמו בתור יצחק / צחי /צח סגל ליבוביץ (טל' 0543188831) כיליד רומניה אשר לפני כתשעה חודשים חזר משם שוב.. חיפשתי במאגר הרופאים ולא מצאתיו. האם מישהו מכיר או יודע פרטים?

03/06/2008 | 17:30 | מאת: יונית

מעוניינת ליצור איתך קשר על מנת לברר איתך מי זה ? כי אני מכירה את האדם הזה ונודע לי שהוא היה רופא בעבר והעיפו אותו מהסתדרות הרופאים בישראל .

09/06/2008 | 18:48 | מאת:

איני מכירו...בכל מקרה, לגבי הצד המקצועי, ניתן לפנות לאסותא וכן לבה"ח שניידר לגבי תפקידיו העכשוויים לפני שפונים לקבלת יעוץ תודה