זה מסוכן?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

30/05/2008 | 12:38 | מאת: אתי

בת 59,חולת סוכרת.בזמן אחרון כאבי בחזה.באקג:SINUS RHYTHM ABNORMAL LEFT AXIX DEVIATION LEFT ANTERIOR FASCICULAR BLOCK CONSIDER LEFT VENTRICULAR HYPERTROPHY ORS)T( CONTOUR ABNORMALITY ONSIDER ANTEROSEPTAL MYOCARDIAL DAMAGE אני רוצה לדאת על מה מדובר באקג?זה תקין?ISCEMIA?יש מה לאשות?

30/05/2008 | 12:45 | מאת: אתי

בת 59,חולת סוכרת.בזמן אחרון כאבי בחזה.באקג:SINUS RHYTHM ABNORMAL LEFT AXIX DEVIATION LEFT ANTERIOR FASCICULAR BLOCK CONSIDER LEFT VENTRICULAR HYPERTROPHY ORS)T( CONTOUR ABNORMALITY ONSIDER ANTEROSEPTAL MYOCARDIAL DAMAGE אני רוצה לדאת על מה מדובר באקג?זה תקין?ISCEMIA?יש מה לאשות?

31/05/2008 | 23:22 | מאת:

האק"ג מצביע על חסם בצרור הולכה שמאלי קידמי הגורם באק"ג לסטיית ציר שמאלי. להנ"ל אין משמעות קלינית. כל שאר הדברים הם בגדר חשד וחשוב להתרשם מהם באופו ישיר. על מנת לשלול את החשד ממליץ לבצע אקו לב להערכה התעבות שריר הלב, תפקוד אזורי וכללי של הלב תודה