אוטם שני

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

24/05/2008 | 00:05 | מאת: יעקוב

שלום רציתי לשאול שאלה רפואית . מה הסיכוי שגבר יקבל אוטם נוסף לאחר מספר שנים באם הוא מרגיש טוב , אין לו לחצים בחזה , נמצא במעקב רפואי כולל לחץ דם ,בדיקות אקג , מאמץ וסיטי תקינים , מבצע פעילות גופנית , שומר על דיאטה נכונה ,אורך חיים בריא , בדיקות הדם כולם תקינות ולוקח את התרופות . תודה

28/05/2008 | 22:42 | מאת:

ניתן לבצע הערכה סטטיסטית לפי גורמי סיכון. יש מספר מדרגים כגון פרמינגהם והמדרג האירופאי. לא ניתן לעשות הערכה אינדיבידואלית מדוייקת תודה