מיפוי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

15/05/2008 | 23:28 | מאת: יקי

שלום רב במיפוי נכתב: " עדות לאיסכמיה מיוקרדיאלית הפיכה בדופן אפיקלי בהתאמה לחוד ההיפרטרופי הידוע וכן בדופן אינפריורי עם פגם מילוי קטן פוסטרובזלי ופוסטרולטרלי , הכל בהתאמה לפיזור ה - RCA . הייתי מבקש הסבר למה הכוונה " הכל בהתאם לפיזור ה- RCA "? בברכה יקי

19/05/2008 | 00:37 | מאת:

ההפרעה בזילוח של שריר הלב מצביעה על הפרעה בזרימת הדם באזור המקבל דם מהעורק הימני (RCA) תודה

19/05/2008 | 13:17 | מאת: זילוח שריר הלב

תודה עבור תשובתך. אינני מבין את המושג " זילוח שריר הלב " אולי אתה מוכן להסביר למה הכוונה ,בבקשה. תודה עבור תשומת הלב בברכה יקי