תוצאת הולטר-לב-

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

15/05/2008 | 19:18 | מאת: אסנת

אני בת 52, תשובת אקו לב: הפרעה דיאסטולית 2 (ללא טיפול רק במעקב במכון הלב..).תוצאת הולטר לב הוא: מקצב בסיסי סינוס עם קצב ממוצע: 75. מ- 46 (לילה) ל: 150 בעירנות. puls' par's: בודדים. מה אומרת לך תוצאת בדיקה זו?. אגב, הרופא נתן לי לעשות הולטר-לב בגלל שלאחרונה התלוננתי על מספר פעמים שהיה לי בזמן מנוחה (שכיבה במיטה) התקף דופק מהיר פתאומי ואחר נרגע. תודה על עזרתך.

19/05/2008 | 00:35 | מאת:

תיאור הבדיקה אינו מפורט אבל הרושם מהמובא בפנייתך שהיא תקינה. לגבי האקו, יש צורך בבחינת כל הבדיקה על מנת לתת לך תשובה מבוססת תודה