שוב הזעת לילה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

15/05/2008 | 17:46 | מאת: גאיה

שלום ד"ר, לפני כ 3 חודשים התחלתי לסבול מהזעת לילה .כל לילה. עברתי בדיקות דם כלליות ובדיקות הורמונליות פלוס צילום חזה והכל תקין. לא מוצאים לי את הסיבה להזעת הלילה וזה משגע אותי החוסר אונים הזה.. בגלישה במאמרים על הנושא קראתי שיש לזה קשר לקרדיטיס (זיהום על המסתם) ובגלל שיש לי MVP אני חוששת מההקשר ....כתוב שם שאחד הסימנים זו הזעת לילה ובכלל הסימפטומים לא ספציפים האם זה יכול להיות שההזעת לילה היא הסימן שיש זיהום מה לעשות? המון תודה

19/05/2008 | 00:34 | מאת:

הזעות לילה יכולות להגרם גם מזיהום על מסתם הלב אבל הנ"ל גורם לעוד הסתמנויות רבות שאין לך. ממליץ לחזור לרופא המטפל להערכה לגבי המשך הבירור ללא קשר שיש לך MVP תודה