שאלה של חבר שלי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

10/10/2003 | 21:20 | מאת: שלי

שאלה אותה שאל חבר שלי ואני מחפשת תובה (השאלה בדיוק במילים בהן שאל אותי) הבעיה היא כדלקמן: בתנאים של מאמץ או במנוחה לאחריו (לרוב לאחריו) המ.. בואי נאמר שאני במנוחה כי אז יהיה לי יותר קל להגדיר את הבעיה. הדופק שלי פשוט קופץ מ..יכול להיות אפילו 60, למשהו ממש ממש מהיר שאני לא מצליח לעקוב אחריו, זה נראה לי כמו 200 (יותר מ30 פעימות ב10 שניות, זה בטוח). "קופץ" זה אומר שהוא לא עובר את כל הסקלה - הוא פשוט בבת אחת. נאמר כל מקף זה פעימה, והנקודות הן יחידות זמן, אז זה נראה ככה: .....-.....-.....-.....-.....-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- וזה נהיה הדופק בסיס שלי, הוא לא יורד מתחת ל200, ואם אני מתאמץ, אני מתחיל מ200. ככה שקורה מצב שאני יושב לי לתומי, לא מתנשף לא מרגיש עייף לא כלום, אבל אם תמדדי לי דופק תראי שהוא 200. אם אני נח (בדר"כ איזה 5 דקות, אבל היו פעמים שזה הגיע ליותר) זה עובר לי בדיוק אותו דבר, בקפיצה מ200 ל60.

17/11/2003 | 16:49 | מאת:

עלייך להגיד לחברך שלא צריך להתבייש לפנות אלי ישירות וכן באם הנושא מציק לו יש לבצע בדיקת א.ק.ג, הולטר במסגרת בירור ע"י קרדיולוג. אשמח לעמוד לשירותך. ניתן לפנות לאפרת ממח' שירות לקוחות של ביה"ח אסותא בטל' 03-5201507 או 1-800-205-205