השפעות לטווח ארוך של קומדין וריתמקס

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

26/04/2008 | 15:11 | מאת: מיכל

שלום רב, עקב פרפור פרוזדור, עברתי היפוך שהיצליח וממשיכה לקחת קומדין(5מ"ג) וריתמקס150 (שלוש ביום). איני מרגישה שאני בפרפור.רק באקו לב זיהו זאת. כמה זמן עלי להמשיך בשילוב זה? מה השפעות הלוואי של שילוב זה לטווח ארוך? תודה רבה מיכל

30/04/2008 | 00:32 | מאת:

לגבי קומדין יש צורך לוודא שאת צריכה באמת לקחת אותו קבוע (מעבר ל 4-6 שבועות שלאחר ההיפןך) זאת מכיוון שיש מקרים שניתן לקחת אספירין במקום קומדין. לגבי הריתמקס, אם קצב הלב ישמר בצורה טובה הרי כדאי להמשיך לקחת אותו תודה