הזעת לילה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

26/04/2008 | 10:27 | מאת: גאיה

קישורים ממומנים שלום ד"ר, לפני כ3 חודשים התחלתי לסבול מהזעות לילה. עשיתי ברור בדיקות מעבדה,הורמונים,פאפס,צילום חזה והכל יצא תקין. אבל הבעיה לא נפתרה ואני ממש מודאגת. אולי כמה פרטים נוספים ישנו את כיון הבדיקות: סובלת מחרדה ולוקחת רסיטל של 20 מ"ג אחד ליום במשך שנתים (אף פעם לא היו לי הזעות לילה במהלך תקופה זו) האם לשקול עכשיו הפסקת התרופה? יש לי MVP ו MR קל האם זה יכול להיות משהו מכיוון הלב? אני מתעוררת כל לילה לפחות פעם פעמים עם מחשבות וחלומות שלאחר שאני מתעוררת מהם אני רואה שאני ממש רטובה מזיעה אז קשור להפרעות שינה? אני לא יודעת באיזה כיוון לבדוק ומה לבדוק תודה

30/04/2008 | 00:28 | מאת:

MVP קל ו MR אינם קשורים להזעות הלילה. כדאי להתיעץ עם רופא המשפחה לגבי בעיות לא לבביות תודה