פעימות מוקדמות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

14/04/2008 | 10:10 | מאת: שוקי

אני בן 35 בריא מידי פעם חש פעימות מוקדמות למשך כמה שניות פעמיים שלוש בחודש ולפעמים הכל בסדר גם כמה חודשים. שאלתי היא אם מבצעים הולטר ואין פעימות מוקדמות האם אפשר גם לאבחן אן צריך לראות את התופעה .האם אקג יכול לאבחן? האם הפעימות המוקדמות יכולות לנבוע ממקור לא לבבי תודה

30/04/2008 | 00:06 | מאת:

במקרה של פעימות מוקדמות שלא מתועדות בהולטר ניתן לבצע ניטור למשך שבועות בעזרת מיכשור כמו שעון מיוחד. מיכשור כזה ניתן להשיג בחברת מוניטור שגם עובדת עם קופות החולים תודה