שאלה מטרידה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

12/04/2008 | 00:14 | מאת: מלי

שלום אני בת 36 בריאה בד"כ היפוכונדרית אני מבצעת בדיקות דם שגרתיות כל חצי שנה אקו לב פעם בשנתיים ומדידת לחץ דם פעמיים בשבוע במכשיר ביתי הכולסטרול והדליצרים שלי הכל בסדר ותקין אני מעשנת קופסא ליום שוקלת 47 ק"ג גובה 1.58 כל הבדיקות תקינות שאלתי היא האם למרות שכל הבדיקות תקינות כולל אקג תקין האם יכול להיות סיכוי שאחווה מחלת לב או ארוע מוחי בעודי צעירה?או בשנים הקרובות? ועוד שאלה אבי עבר התקפי לב בגיל544 ולבסוף נפטר מסרטן ריאות (עישן 3 חפיסות ליום). תודה מראש היפוכונדרית מודאגת

29/04/2008 | 23:57 | מאת:

הסכוי לארוע לב או מוחי בבחורות בגיל צעיר נמוך מאוד. העובדה שאת מעשנת מטרידה היות וזהו גורם הסיכון העיקרי לבריאותך והוא נתון לשליטתך הבלעדית. לצערי הארוע במשפחתך מדגיש את הנזק האדיר של העישון. אנא הפסיקי לעשן! כך תמנעי מחלות וסכנות רבות! תודה