ויטמין E לטוב ולרע

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

11/04/2008 | 23:57 | מאת: עמוס

שלום למנהלי הפורום, בגלל בעיות של נימול בכפות הרגלים, הפנה אותי רופא המשפחה למספר כיוונים (אורתופדיה, נוירולוגיה). מאחר וההצעות לא הועילו, יעץ לי הרופא לקחת 200 מ"ג ויטמין E ליום. כמתרפא ממושמע אני ממלא אחר ההוראות ומרגיש הקלה בנושא. לצערי התברר לי לאחרונה שלויטמין E יש השפעות שליליות, בעיקר בשילוב עם אספירין. כבר שנים אני נוטל אספירין 100 מ"ג יום יום, ולאחרונה העלו לי את המינון ל-325 מ"ג. מה ידוע לכם על השילוב הקטלני בין ויטמין E ואספירין? בתודה ובברכה, עמוס

29/04/2008 | 23:54 | מאת:

סה"כ הנתונים הם שלויטמין E אין השפעה (לא חיובית ולא שלילית) על ארועי לב וכלי דם כמו כן על הארעות סרטן, כל שאם אתה חש טוב יותר אין מניעה מלהמשיך בטיפול הנוכיחי תודה