נורמיטן

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

11/04/2008 | 10:06 | מאת: יעקב

שלום הבנתי שנורמיטן הוא בעייתי, אני נוטל נורמיטן זמן רב זה החל כאשר הדופק הפך למהיר יותר (מאוחר יותר התברר שהדופק עלה בגלל התנוונותה של כיליה). לאחר מכן גם לחץ הדם עלה . כל השנים השתמשתי ב-12.5 מ"ג. בשלושת השנים האחרונות היו לי גם צינתורים וכיום אני משתמש ב-25 מ"ג נורמיטן. ניסיתי לפני כשנתיים לשנות את התרופה לאחרת ולא הצלחתי. רציתי לדעת מה התופעות וההשפעות של התרופה? או איך זה עלול להשפיע עלי בהמשך? בתודה

11/04/2008 | 10:40 | מאת: יעקב

שלום צינתורים נעשו כפעולת מנע ולא בעקבות התקף.

29/04/2008 | 23:41 | מאת:

נורמיטן היא תרופה חשןבה למי שעבר צינתור ובמקרה שלך היא משמת גם לאיזון יתר ל"ד. באם יש תופעות לוואי כשלהן יש מקום לשקול החלפת טיפול. באם אתה חש בטוב יש להמשיל אותה ובמקרה ול"ד לא מאוזן ניתן לעלות במינון (תוך התחשבות בתגובת הדופק) או להוסיף תרופה נוספת