פענוח אקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

09/04/2008 | 17:14 | מאת: ענת

אודה באם תפענח את התוצאה ומה מצבי?. "תפקוד דיאסטולי: גל A גבוה בזרימה המיטלרית הדיאסטולית כביטוי להפרעה במילוי. מסתם טריקוספידלי: אי ספיקה טריואלית: מפל של 24 ממ"כ. לסיכום: IMPAIRED RELAXATION, NORMAL LV AND RV SIZE AND CONTRACTION.מתלוננת על עייפות ודופק מהיר במאמץ. תודה.

09/04/2008 | 21:43 | מאת:

יש צורך לראות את הדו"ח המלא אבל הפרעה ברילקסציה כמתואר ללא בעיות נוספות אינה מהווה בעייה ואינה מסבירה את הסמפטומים. כדאי להמשיל בבירור תודה