כמה שעות צום לפני בדיקרת דם של צינתור?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

04/04/2008 | 01:11 | מאת: ישראל ,ס,

הרופא קרדיולוג שלי החליט והמליץ לי לעבור צינתור לבדידקה שאיין לי עורקים חסומים (או משהו כזה) ואני צריך לבצע בדיקת דם שבוע בערך לפני הצינתור שזה לא עוד הרבה זמן כתוב לי 12 שעות צום לפני הבדיקה יש להיות בצום זה לא ניראה לי הגיוני אז רציתי לדעת כמה שעות לפני הבדיקת דם אני צריך בצום ממים וכמה שעות מאוכל? וסליחה אם אני אשלח הרבה הודעות בתקופה הקרובה אני קצת בלחץ וחושש-זה טבעי אז אבקש סליחה,,,,,

09/04/2008 | 21:19 | מאת:

6 שעות לכל היותר. להמנע מארוחה כבדה לפני הצום ולהקפיד לשתות ביממה שלפני הצינתור תודה