קצב מהיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

02/04/2008 | 20:10 | מאת: אמיר

שלום רב ותודה על תשומת הלב, אני בן 18.5 עברתי בעבר בדיקות לב כמו MRI לפני שנתיים ועשיתי עוד בדיקות לפני 3 חודשים(אקו ומבחן מאמץ) שיצאו תקינות עברתי אותם בשל מום של האחות שהיה היפרטרופיה אני חושב משהו עם חדר מורחב שגרם לה לאבד את חייה בגיל 20 בצער רב... הדופק שלי בזמן האחרון הוא גבוה ולפעמים אפילו מגיע ל100 אני לא מעשן ואין לי עודף משקל או כולסטרול ובעיות אחרות הפסקתי עם ספורט שהייתי עושה באופן סדיר מאז שהתגייסתי והתחלתי לשקוע בפחדים מבעיות לב כן ומתי שעשיתי את כל הבדיקות הדופק שלי היה 76 רציתי לשאול אותך אם מצוקה נפשית משפיעה על הדופק וגם כן רציתי לשאול אותך מה Mild mitral valve prolapse שהיה רשום לי בתוצאות האקו אומר? ומה לדעתך עלי לעשות כי אני חייל וקשה לי עם כל המערכת הרפואית של הצבא אני מוכן לשלם הכל באופן פרטי רק לדעת שאין לי ממה לדאוג תודה רבה באמת מראש ורק בריאות

02/04/2008 | 22:58 | מאת:

חרדה יכולה לגרום לדופק גבוה ולחקות בעיות לב. Mild mitral valve prolapse אומר שאחד או שני עלי המסתם המיטראלי שלך מתבלטים בעת הסגירה שלהם לכיוון העליות. חומרת הממצא קלה ואינה מצריכה כל טיפול או שינוי באורחות החיים. היא מצריכה מעקב אקו אחת לכמה שנים תודה