לא ענית לי על השאלה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

08/03/2008 | 09:42 | מאת: גאיה

שלום פרפ, שאלתי בנוגע לטיפול אנטיביוטי במקרים של MVP פלוס MR והוספתי שהקרדיולוג אמר שעלי לקחת בגלל הMR ללא קשר לMVP ,ענית לי שבמקרים של MVP לא צריך לקחת אבל מה לגבי ה MR ? שאלתי גם לגבי הדקירות החזקות בלב שהולכות ובאות במצב שכיבה הן מופיעות יותר... ולפני מחזור...ענית לי שזה אופיני למצבי אבל השאלה אם זה מצריך בירור נוסף תודות.

10/03/2008 | 00:16 | מאת:

אין צורך באנטיביוטיקה לא ב MVP ולא ב MR אלא אם החה זיהום קודם לגבי בירור נוסף - להערכתי אין צורך תודה