שאלות על MVP

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

29/02/2008 | 16:05 | מאת: דפנה

שלום פרפ, אני סובלת מצניחת מסתם מטראלי ואי ספיקה מטראלית קלה ,הרופא שלי אומר שלקיחת אנטיביוטיקה לפני טיפולי שיניים וכדומה היא מחוייבת המציאות בגלל האי ספיקה. ידוע לי שהדעות חלוקות מה דעתך ? מעבר לזה אני סובלת שנים רבות מאד מדקירות חזקות בלב שמופיעות לעיתים בתדירות גבוהה ולעיתים בכלל לא כשאני חולה בשפעת או בדומה הדקירות מתחזקות ..כלומר התדירות ..ידוע לי שזה העקב עכילס שלי אבל מה ההסבר לבעיה. תודה

04/03/2008 | 23:37 | מאת:

צניחת מסתם מטראלי אינה מצריכה טיפול אנטיביוטי לפני טיפול שיניים אלא אם סבלת בעבר מזיהום של המסתם. MVP יכול לעיתים לגרום למיחושים לא ספציפיים בחזה תודה