התרחבות חדר שמאל בלב.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

29/02/2008 | 09:15 | מאת: רינה

שלום,שמי רינה,אני בת 48 לאחר 2 צינטורים,בראשון אוכנס לי סטנט ובשני רק פלשו אך לא פתחו דבר,אני במעקב אצל קרדיולוגים שונים בתקופה האחרונה אני מרגישה תשישות עם כל פעולה אותה אני עושה,לאחרונה נבדקתי אצל קרדיולוג והתוצאה שנשלחה אלי אומרת שיש חשש להתרחבות קלה של החדר השמאלי,רציתי לדעת בבקשה מה זה אומר,האם זה מסוכן וכיצד ניתן להתמודד עם בעיה זו ?,אשמח לתשובה בהקדם,רינה.

01/03/2008 | 10:39 | מאת: יעקב

שלום רינה, ההבדל היחידי שהיה אצלי בבדיקת לב במאמץ עם טליום לאחר הצינטור השני שלא הופיעה סעיף המתאר התרחבות בחדר השמאלי בזמן מאמץ. כל יתר הסעיפים נשארו כמו שהם כאילו לא ביצעו צינטור שבו התקינו סייפר + הרחבה נוספת בבלון בלבד. לדברי הפרופ שביצע את הצינטור הרחבה זו נפתרה על ידי הצינטור הזה. ממליץ שתקראי את שכתבתי במאמר "איך נדע מתי הצינטור הבא הגיע?" באתר הזה: http://www.heartcenter.co.il/forum_viewMessage.asp?message=4733&board=21

04/03/2008 | 23:29 | מאת:

חסרים לי פרטים על מנת שאוכל לתת תשובה. האם בצעת אקו לב? האם בצעת מבחן מאמץ או מפוי לב? במידה וכן אשמח לראות את התשובות על מנת להדריכך תודה