help me please

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

25/02/2008 | 16:23 | מאת: lolo

אני פונה אליך כי אני כבר נואש, אני נואש כי אין לי כוח כבר לסבל שאני מרגיש. מזה כחודשיים אני מרגיש בכל יום חולשה שפשוט משביתה אותי, זה התחיל בפינוי ע"י צוות נט"ן לבית חולים עקב חשד להפרעת קצב, במיון לא מצאו משהו חריג והפנו אותי לרופא המשפחה. הרופא הפנה אותי לקרדילוג, ביצעתי אקו לב שיצא תקין והולטר של 24 שעות הרופא כתב כך: קצב בסיסי : סינוס מינימלי 46 BPM מקסימלי 140 BPM ממוצע 77 BPM הערות: הפרעות קצב חדריות: ABPS נדירות סיכום - ללא הפרעות קצב, לציין סינוס אריטמיה אני מבין שאין משהו חריג אבל יש פעימות מוקדמות, האם הפעימות הללו גורמות לי לתחושה המפחידה הזאת? אני מרגיש כל יום כמה פעמים שהלב כאילו צונח, נותן מין בומבה כזאת בהתכווצות ושניות אחר כך יש לי סחרחורת, הראיה מטשטת וכאב ראש, תחושה של אופוריה למשך כמה שניות והרגשה רעה לשעה לפחות. מה עושים במצב שלי?

04/03/2008 | 23:15 | מאת:

בידקת ההולטר תקינה! הפעימות המוקדמות המצויינות אינן הגורם לתחושותיל וכדאי לכן לברר גם סיבות לא לבביות תודה