מקור לשריפה באזור הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

21/02/2008 | 18:47 | מאת: אבישי

סובל חודש וחצי ללא הפסקה משריפה ולחץ באזור הלב ושמאלה הנדלקים במאמץ (לא גדול) וממשיכים ברמה מסויימת שעות לאחר הפסקת המאמץ. ברור קרדיולוגי שלל שהבעיה לבבית. הברור כלל בין היתר מיפוי טליום במאמץ (תקין) וצנתור (עם היצרות קטנה ולא משמעותית באחד העורקים). האומנם יכול להיות מקור אחר למרות שהשריפה נדלקת במאמץ ולא במצב רגיל? לפי הרופא הכללי (לאחר שראה את הסיכום הקרדיולוגי) ישנה אפשרות גבוהה שזהו כאב עיצבי, האמנם? בינתיים אני עם הבעיה, מה אפשר לעשות? בתודה אבישי (בן 60)

23/02/2008 | 21:49 | מאת:

בהבט של הלב יש לשלול התכווצות של עורקי הלב (ספזם) וכן מחלה של כלי דם קטנים יותר, גשר מיוקרדיאלי בעייה במסתם הלב או התעבות של שריר הלב. באם לא בוצע אקו כדאי להשלימו ואז לבצע גם ניתוח חזר של סרט הצינתור תודה

01/03/2008 | 10:06 | מאת: יעקב

לדעתי, פרופ פוקס צודק לגבי "לבצע גם ניתוח חוזר של סרט הצינתור". מציע שתקרא איך כיביתי את השריפה בתוך זמן קצר. האתר הוא: http://www.heartcenter.co.il/forum_viewMessage.asp?message=1449&board=21 ובנוסף אני ממליץ שתעקוב באתר ההוא על יתר מאמרי.