הפרעות קצב?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

13/02/2008 | 14:25 | מאת: שרף

בשבועיים האחרונים אני מרגיש תחושה מוזרה בלב, התחושה היא בדיוק מה שמתארים כאן כהפרעת קצב, בדר"כ לאחר הרגשת פעימה מוקדמת אני מרגיש חלש, מסתחרר לי קצת הראש וזה נמשך לאורך כמה שעות. אני בן 30, בריא ולא מעשן, לא סבלתי בעבר מבעיות בלב, ביצעתי לפני חודש אקו לב והוא יצא תקין, בצעתי הולטר 48 שע' ונודע לי לאחר שבוע שהמכון איבד את תוצאות ההולטר. מה ההשלכות של ההגשה הרעה והחולשה שמלווה אותי? האם יש כאן רשלנות רפואית והאם אני נמצא בסכנת חיים?

18/02/2008 | 21:11 | מאת:

צריך לחזור על בדיקת ההולטר...כמו כן, מכיוון שהארוע שאתה מתאר ממושך, כדאי לפנות בתחילת אירוע כזה לרופא המטפל לבדיקה ולביצוע אק"ג תודה