בעיות נשימה לאחר צטור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

31/01/2004 | 01:58 | מאת: אייל

שלום לפני כחודש עברתי צנטור מאז הנני סובל מבעיות נשימה אין ביחולתי לבצע שום פעילות ,לרבות אחילה מכיוון שהמאמץ הקטן גורם לי למאמץ גדול הרופא המצנטר טוען שהכל תקין רופא המשפחה הפנה אותי לצילום חזה- וטען שהראות מוגדלות למרות זאת לא הופנתי לשום טיפול -והסבל נמשך אנה חווה דעתך ? המלץ בבקשה למי עליי לפנות ,בכדי לכבל טיפול נאות ? תודה

01/02/2004 | 08:43 | מאת:

קוצר נשימה יכול לנבוע מבעיות לב ומבעיות ריאתיות. בעיה בעורקים הכליליים היא רק סוג אחד של בעיות לב ויש לבצע הערכה גם לגבי תפקוד הלב ובעיות אחרות כגון הפרעות במסתמי הלב. כדי לתת לך עצה מבוססת יש לעשות הערכה על פי בדיקת רופא, נתוני הצנתור, אקו לב, ולשקול בהתאם לכך בצוע תפקודי ריאות. לעיתים, בצוע אבחנה רפואית דורש מספר בדיקות ויש צורך בסבלנות על מנת לבצע זאת כראוי.