תוצאות אקו דופלר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

04/02/2008 | 14:34 | מאת: דו

שלום, האם תוצאות אקו כדלקמן: MILD TR ו- MILD MR מפל לחצים סיסטולי 26 ממ"כ לחץ מוערך בעליה ימנית 5 ממ"כ לחץ דם ריאתי סיסטולי מוערך: 31 ממ"כ. פרוזדור שמאלי מורחב במקצת כיפוף קל של מסתם מיטרלי יכול להתאים ל-NON CLASSICAL MVP . מחייבות ביקור/מעקב אצל קרדיולוג. מעבר לכך יש תופעות של כאבי סחיטה חזקים המופיעים בממוצע פעמיים בחודש לאחרונה. ברקע אחד ההורים נפטר מאוטם בגיל 49 . גיל הנבדקת 55 .

09/02/2008 | 20:16 | מאת:

הממצאים הם קלים ואינם מצריכים כל טיפול או שנוי באורכות החיים. כדאי להיות במעקב אצל קרדיולוג תודה