התקף פעימות מוקדמות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

01/02/2008 | 19:37 | מאת: אלי

שלום רב ! אני סובל מזה כמה ימים מפעימה מוקדמת אחת לאחר שאני מסיים לעלות 4 קומות עם בני בן השנתיים שהוא בערך 12 קילו זה תמיד קורה לי כאשר אני נכנס לאוטו בזמן ישיבה (כלומא בזמן מנוחה ) אך לנפי כמה ימים בזמן שהרמתי 2 שקיות מהסופר היה לי מעין התקף של הפעימות הללו שלא הרפו וגרמו לי ללכת למיון (משם אגב הבנתי שאלה פעימות מוקדמות) הפעימות הללו לא פסקו לאורך חצי שעה וזה היה מפחיד ! רציתי לדעת אם יש קשר בין מאמץ גופני לפעימות המוקדמות ? וכן איזה בדיקות מומלצות לי לעשות ? תודה

09/02/2008 | 20:11 | מאת:

יכול להיות קשר בין מאמץ גופני לפעימות מוקדמות אבל ברוב המקרים אין. ממליץ לפנות לרופא המטפל ולבצע בדיקות: אק"ג, הולטר, אקו לב ומבחן מאמץ תודה